Jumaat, 24 Julai 2015

Cara Tempahan

HAI...

Cara membuat tempahan atau pertanyaan sila:-
SMS atau whatsapp +60124055364 (Ita)
   +60134208077 (Azizi)

Boleh juga isi form di sebelah kanan anda

Sila beri maklumat seperti berikut untuk mudah kami bagi harga. Kerjasama anda amat kami hargai:-

NAMA:
TARIKH TEMPAHAN:
JENIS TEMPAHAN:
ATAU PERTANYAAN:
LOKASI AMBIL KERETA:
Jika airport-
MASA AMBIL:
MASA HANTAR KERETA:

NO ACCOUNT DIBERI JIKA CONFIRM DAN SERIUS BOOKING SAHAJA.

Bukti bayaran sila email atau fax beserta nama dan no tel. jangan bagi bukti bayaran sj yer..nanti susah nak kesan siapa yg buat bayaran tanpa nama dan no telefon.



Harap bersabar kami akan cuba membalas secepat yang mungkin.

Ahad, 16 Februari 2014

Lokasi Homestay

##diharap dapat meluangkan masa untuk membaca detail dan harga terlebih dahulu sebab semuanya telah sedia ada di dalam blog ini. Ini memudahkan anda membuat anggaran terutamanya dari segi harga dan memudahkan pihak kami  :-)


Lokasi Homestay berada di tengah2 Langkawi berdekatan dengan Makam Mahsuri dan Padang Matsirat (BUKAN TEPI PANTAI YER)

Alamat: Kampung Perana, Jalan Kg Yoi, Mukim Ulu Melaka, 07000 Langkawi, Kedah

Jika anda tiba di Airport Langkawi hanya 5-10 minit memandu ke homestay. Manakala dari Jetty Kuah anggaran 15-20 minit memandu. jika nak ke Pantai Chenang anggaran memndu dalam 15 minit.

Sekiranya anda berminat harga sekali dengan kenderaan sila lihat pakej yang disediakan atau jenis kenderaan yang terdapat dalam blog ini.

Untuk tempahan sms/whatsapp detail berikut:-
Nama:
Tarikh:
Jenis package:
Jika kenderaan sila nyatakan lokasi dan masa ambil/hantar kereta:

Sabtu, 10 Ogos 2013

Langkawi Homestay (Tanpa Package)

HOMESTAY RABIATUL ADAWIYAH - PULAU LANGKAWI


Kemudahan Homestay di Langkawi diberikan kepada sesiapa yang berminat untuk percutian ke langkawi bersama keluarga dan teman2 tersayang dengan harga yang amat berpatutan. 

Kami amat mengalukan kedatangan anda yg mememang nak murah dan jimat tapi tetap selesa..yang nak ada star mcm hotel bukan disini ye. :-)

Lokasi Homestay ni tgh2 pulau..jadi xde pantai ye. lokasi tgh2 yg buat anda senang nk kemana2. penat jalan anda blh balik semula ke homestay.

Homestay ini di sewakan sebuah rumah tanpa berkongsi dengan pemilik, iaitu hanya anda dan keluarga sahaja.


##untuk MUSLIM sahaja



Check In : 2 pm
Check Out: 12 pm










Kemudahan di Homestay:-
** Rumah 2 bilik ada 2 bilik aircond
** Rumah 3 bilik ada 2 bilik aircond dan 1 bilik kipas
** Ruang tamu beserta TV
** Extra Toto
** Dapur dan kelengkapan memasak
** Peti sejuk
** Seterika
Sesiapa yang hanya mahu menyewa homestay sahaja tanpa kenderaan harga dan keterangan adalah seprti berikut:-

  HARGA TANPA PACKAGE
Harga bukan hari Cuti adalah seperti berikut:-
             **Homestay 2 bilik- RM120/malam
             **Homestay 3 bilik-RM150/malam

Harga untuk hari cuti sekolah adalah seperti berikut:-
              **Homestay 2 bilik- RM160/malam
              **Homestay 3 bilik-RM190/malam



Lokasi Homestay berada di tengah2 Langkawi berdekatan dengan Makam Mahsuri dan Padang Matsirat (BUKAN TEPI PANTAI YER)


Alamat: Kampung Perana, Jalan Kg Yoi, Mukim Ulu Melaka, 07000 Langkawi, Kedah


Jika anda ada GPS lebih mudah. sila taip Jalan Kampung Yoi untuk mudah ke Homestay.


Jika anda tiba di Airport Langkawi hanya 5-10 minit memandu ke homestay. Manakala dari Jetty Kuah anggaran 15-20 minit memandu.


Sekiranya anda berminat harga sekali dengan kenderaan sila lihat pakej yang disediakan atau jenis kenderaan yang terdapat dalam blog ini. Sila klik bahagian labael cuti sekolah, lokasi dan sebagainya untuk mudah cari.
            

langkawi Homestay package (Hari Biasa)


Harga Di bawah adalah untuk package 3 hari/2 malam untuk hari biasa iaitu tiada cuti sekolah atau cuti umum. lokasi homestay sila rujuk/ klik  Di sini

Kenderaan boleh ambil di jetty atau airport (tak de caj yer). Harap nyatakan masa dan lokasi untuk ambil kenderaan sebelum tiba di langkawi

untuk tempahan sila hubungi sila beri detail seperti berikut:

NAMA:
TARIKH:
JENIS PACKAGE:
LOKASI:
MASA AMBIL KERETA:
MASA HANTAR KERETA:

sms/whatsapp Ita 012-4055364
sms Azizi- 013-4208077

call: 10am-5pm

email: eita_3108@yahoo.com (email eita)
viruszzgg@yahoo.com (email azizi)
________________________________

Check In : 2 pm
Check Out: 12 pm

HOMESTAY + MPV PACKAGE


Rm520/package untuk homestay 3 bilik+ MPV 
RM460/package untuk Homestay 2 bilik + MPV

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan kereta sebuah MPV (innova/serena)

Jika nak 3 malam RM780 homestay 3 bilik + MPV
RM690 homestay 2 bilik +MPV

----------------------------------------------------------------------------------------



HOMESTAY + VAN PACKAGE

Rm440/package untuk homestay 3 bilik+ Nissan Vannete 
RM380/package untuk Homestay 2 bilik + Nissan Vannete 

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan sebuah Van Nissan Vannete (max 8 org)

Jika nak 3 malam RM660 homestay 3 bilik + Van
RM570 homestay 2 bilik + Van
--------------------------------------------------------------------------------------------


Homestay + 2 buah iswara/kancil

Rm480/package untuk homestay 3 bilik+ 2 buah iswara/kancil
RM420/package untuk Homestay 2 bilik + 2 buah iswara/kancil

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan 2 buah iawara/kancil

Jika nak 3 malam RM720 homestay 3 bilik + iswara/kancil
RM630 homestay 2 bilik +iswara/kancil
--------------------------------------------------------------------------------------------


HOMESTAY + VIOS/ALTIS PACKAGE

Rm440/package untuk homestay 3 bilik+ vios/Altis
RM380/package untuk Homestay 2 bilik + vios/Altis

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan sebuah kereta vios/sentra (A)

Jika nak 3 malam RM660 homestay 3 bilik + Vios/altis
RM570 homestay 2 bilik +MPV+vios/altis
-----------------------------------------------------------------------------------------


HOMESTAY + WIRA PACKAGE

Rm400/package untuk homestay 3 bilik+ wira
RM340/package untuk Homestay 2 bilik + wira

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan sebuah kereta wira

Jika nak 3 malam RM600 homestay 3 bilik + wira
RM510 homestay 2 bilik +wira
---------------------------------------------------------------------------------------

## Sila bawa lesen memandu bersama anda. Hanya yang mempunyai lesen memandu sahaja dibenarkan memandu.

TQ :-)

CUTI SEKOLAH-Homestay Package (langkawi)

## Di sini saya sediakan package homestay di langkawi untuk cuti sekolah memandang cuti Sekolah 2015 tidak lama lagi. 

## Sila buat perancangan yang lebih awal untuk percutian anda. 


## Homestay hanya untuk MUSLIM sahaja.



untuk tempahan sila hubungi sila beri detail seperti berikut:

NAMA:
TARIKH:
JENIS PACKAGE:
LOKASI AMBIL KERETA:
MASA AMBIL KERETA:
MASA HANTAR KERETA:

terima kasih

________________________________________________________
Kemudahan di Homestay:-
** Rumah 2 bilik ada 2 bilik aircond
** Rumah 3 bilik ada 2 bilik aircond dan 1 bilik kipas
** Ruang tamu beserta TV
** Extra Toto
** Dapur dan kelengkapan memasak
** Peti sejuk
** Seterika

Lokasi Homestay berada di tengah2 Langkawi berdekatan dengan Makam Mahsuri dan Padang Matsirat (BUKAN TEPI PANTAI YER)

Alamat: Kampung Perana, Jalan Kg Yoi, Mukim Ulu Melaka, 07000 Langkawi, Kedah

Jika anda tiba di Airport Langkawi hanya 5-10 minit memandu ke homestay. Manakala dari Jetty Kuah anggaran 15-20 minit memandu.




Check In : 2 pm
Check Out: 12 pm



** 2 malam Penginapan Homestay 3 bilik 
** 2 Hari (max 48 jam) MPV (muat 7-8 org shj) RM750
**Jika 3 mlm RM1120

** 2 malam Penginapan Homestay 2 bilik 
** 2 hari (max 48 jam) MPV (muat 7-8 org shj) RM700
**Jika 3 mlm RM1050

-------------------------------------------------------------------------------




** 2 malam  Homestay 3 bilik 
**2 Hari (max 48 jam) Nissan Vannete(M) (muat 7-8 org shj) RM640
**Jika 3 mlm RM960

** 2 malam Homestay 2 bilik 
**2 hari (max 48 jam)Nissan Vannete(M) (muat 7-8 org shj) RM580
**Jika 3 mlm RM870
----------------------------------------------------------------------------------------


** 2 malam  Homestay 3 bilik 
** 2 hari (max 48 jam) 2 unit iswara/kancil(M) ) RM640
Jika 3 mlm RM960

** 2 malam Homestay 2 bilik +2 Hari (max 48 jam)
**2 unit iswara/kancil(M)  RM580

Jika 3 mlm RM870

---------------------------------------------------------------------------------




** 2 malam  Homestay 2 bilik +2 hari (max 48 jam) Kereta wira RM480

Jika 3 mlm RM720

--------------------------------------------------------------------------------------




Kereta Sewa Pandu Sendiri (Langkawi)

KERETA SEWA DI LANGKAWI- PANDU SENDIRI

**Harga di bawah ni adalah harga untuk cuti sekolah dan Bukan cuti sekolah untuk pada Tahun 2015. Dah boleh buat tempahan awal yer untuk memudahkan perjalan anda di langkawi. 

**Harga kenderaan berdasarkan 1 hari adalah 24 jam. Jika anda datang ke Langkawi 3 hari 2 malam, maka harga adalah untuk 2 hari(48 jam), 4 hari 3 malam (harga kereta di kira 3 hari- 72 jam),begitulah seterusnya.

**Kami menyediakan penghantaran secara percuma ke  jetty Langkawi atau Airport Langkawi. Jika ke tempat lain ada caj pengahantaran.  Sila nyatakan lokasi semasa membuat tempahan beserta masa ambil dan hantar kereta.


Untuk tempahan sila bg detail seperti di bawah:-
NAMA:
TARIKH:
JENIS KERETA:
LOKASI:
MASA AMBIL/HANTAR KERETA:

sms/whatsapp Ita +6012-4055364
sms/whatsapp Azizi- +6013-4208077

email: eita_3108@yahoo.com (email eita)
viruszzgg@yahoo.com (email azizi)

Sila buat tempahan segera.... TQ. 



JENIS KERETA: PROTON ISWARA(M)
  HARGA: RM70 sehari, 2 hari RM140 -cuti sekoah
RM50 sehari, 2 hari RM90 -bukan cuti 


JENIS KERETA: PRODUA KELISA (AUTO)
HARGA: RM90 sehari, 2 hari RM170-cuti sekolah
RM70 sehari, 2hari RM120 bukan cuti


JENIS KERETA: PROTON WIRA (A/M)
  HARGA: RM100 sehari, 2 hari RM180-cuti sekolah
RM70 sehari, 2 hari RM120-bukan cuti sekolah


JENIS KERETA: PRODUA VIVA (AUTO) 
  HARGA: RM120 sehari, 2 hari RM180 -cuti sekolah
RM70 sehari, 2 hari RM120-bukan cuti sekolah



JENIS KERETA: PRODUA MYVI(AUTO)   
HARGA: 
 HARGA: RM140 sehari, 2 hari RM220-cuti sekolah
RM80 sehari, 2 hari RM140-bukan cuti sekolah





JENIS KERETA: TOYOTA VIOS (AUTO)  
 HARGA: 
 HARGA: RM160 sehari, 2 hari RM260-cuti sekolah
RM90 sehari, 2 hari RM160-bukan cuti sekolah




JENIS KERETA:NISSAN SENTRA(AUTO)  
 HARGA: 
 HARGA: RM140 sehari, 2 hari RM260-cuti sekolah
RM80 sehari-bukan cuti sekolah




JENIS KERETA: TOYOTA ALTIS (A)  
HARGA: 
 HARGA: RM160 sehari, 2 hari RM260 cuti sekolah
RM90 sehari, 2hari RM160-bukan cuti sekolah


JENIS KERETA: TOYOTA INNOVA (MPV-A) 
  HARGA: 
 HARGA: RM250 sehari, 2hari RM440-cuti sekolah
RM130 sehari, 2 hari RM240-bukan cuti sekolah



JENIS VAN: NISSAN VANNETE (8 PAX) - MANUAL
HARGA: 
 HARGA: RM160 sehari, 2hari RM280-cuti sekolah
RM90 sehari, 2 hari RM160-bukan cuti sekolah


Isnin, 5 Mac 2012

Homestay Rabiatul Adawiyah Package

Di sini pihak kami menawarkan pakej homestay bersama kenderaan untuk memudahkan percutian anda sekeluarga. Untuk tempahan sila nyatakan nama, tarikh tempahan dan jenis package.