Jumaat

CARA TEMPAHAN

HAI...

Cara membuat tempahan atau pertanyaan sila:-
SMS atau whatsapp +60124055364 (Ita)
   +60134208077 (Azizi)

Sila beri maklumat seperti berikut untuk mudah kami bagi harga. Kerjasama anda amat kami hargai:-

NAMA:
TARIKH TEMPAHAN:
JENIS TEMPAHAN:
ATAU PERTANYAAN:
LOKASI AMBIL KERETA:
Jika airport-
MASA AMBIL:
MASA HANTAR KERETA:

NO ACCOUNT DIBERI JIKA CONFIRM DAN SERIUS BOOKING SAHAJA.

Bukti bayaran sila email atau fax beserta nama dan no tel. jangan bagi bukti bayaran sj yer..nanti susah nak kesan siapa yg buat bayaran tanpa nama dan no telefon.



Harap bersabar kami akan cuba membalas secepat yang mungkin.

Khamis

HOTEL PACKAGE

HOTEL PACKAGE 2016

-ini adalah package hotel. sila baca detail yg diberikan. -Sekiranya anda menetap lebih dari 3 hari/2 mlm sila nyatakan dan kami akan beri pakej yg baru.
-Untuk tempahan bagi detail seperti berikut untuk kami cek kekosongan.

Nama Penuh:

Tarikh:
No Tel:
Jenis Package:
Lokasi ambil kereta:
Masa ambil/hantar kereta:

Sila sms/whatsapp: 0124055364 (ita) / 0134208077 (azizi)










_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Keterangan:-
** 2 malam penginapan di Malibest resort
** 2 hari (max48 jam) Penggunaan kereta Iswara/kancil (m)

## lokasi penginapan pantai cenang. Kereta blh ambil sama ada di jetty atau airport.

## Jika nak tukar kepada kereta lain sila nyatakan jenis kereta  dan tambahan harga diperlukan berdasarkan jenis kereta.
## Caj untuk cuti sekolah  RM50/pakej
______________________________________________________


Keterangan
** 2 malam penginapan di Langkawi Baron
** Lokasi Pekan Kuah
** 2 hari (max48 jam) Penggunaan kereta Iswara/kancil (m)

## lokasi penginapan di Pekan Kuah. Kereta blh ambil sama ada di jetty atau airport.
## Jika nak tukar kepada kereta lain sila nyatakan jenis kereta dan tambahan harga diperlukan berdasarkan jenis kereta.
## Caj untuk hujung minggu Rm40, cuti sekolah RM80/pakej.
______________________________________________________

Keterangan
** 2 malam penginapan di MyHotel Langkawi
** sarapan pagi
** 2 hari (max48 jam) Penggunaan kereta Iswara/kancil (m)

## lokasi penginapan di Pekan Kuah. Kereta blh ambil sama ada di jetty atau airport.
## Jika nak tukar kepada kereta lain sila nyatakan jenis kereta dan tambahan harga diperlukan berdasarkan jenis kereta.
## Caj untuk cuti sekolah  RM100/pakej.
_________________________________________________________________________________



Keterangan
** 2 malam penginapan di Hotel Bahagia
** 2 hari (max48 jam) Penggunaan kereta Iswara/kancil (m)

## lokasi penginapan di Pekan Kuah. Kereta blh ambil sama ada di jetty atau airport.

## Bilik standart utk 2 org, bilik family utk 4 org.
## Jika nak tukar kepada kereta lain sila nyatakan jenis kereta dan tambahan harga diperlukan berdasarkan jenis kereta.
## Caj untuk cuti sekolah atau cuti umum RM100/pakej.
_________________________________________________________________________________


Keterangan
** 2 malam penginapan di Aseania Resort
** 2 hari (max48 jam) Penggunaan kereta wira(A)



## lokasi penginapan di Pantai Cenang. 
## Kereta blh ambil sama ada di jetty atau airport.
## Jika nak tukar kepada kereta lain sila nyatakan jenis kereta dan tambahan harga diperlukan berdasarkan jenis kereta.
## Caj untuk cuti sekolah RM110/pakej dan cuti umum RM140/pakej.


_________________________________________________________________________________



Keterangan
** 2 malam penginapan di Eagle Bay
** 2 hari (max48 jam) Penggunaan kereta Iswara/kancil(m)

## lokasi penginapan di Pekan Kuah. 
## Kereta blh ambil sama ada di jetty atau airport.
## Jika nak tukar kepada kereta lain sila nyatakan jenis kereta dan tambahan harga diperlukan berdasarkan jenis kereta.
## Caj untuk cuti sekolah RM100/pakej 

________________________________________________________________________________


Keterangan

** 2 malam penginapan di De Baron resort

** 2 hari (max48 jam) Penggunaan kereta Iswara/kancil(m)

## lokasi penginapan di Pekan Kuah. 
## Kereta blh ambil sama ada di jetty atau airport.
## Jika nak tukar kepada kereta lain sila nyatakan jenis kereta dan tambahan harga diperlukan berdasarkan jenis kereta.
## Caj untuk cuti sekolah RM100/pakej 

Ahad

Lokasi Homestay

##diharap dapat meluangkan masa untuk membaca detail dan harga terlebih dahulu sebab semuanya telah sedia ada di dalam blog ini. Ini memudahkan anda membuat anggaran terutamanya dari segi harga dan memudahkan pihak kami  :-)


Lokasi Homestay berada di tengah2 Langkawi berdekatan dengan Makam Mahsuri dan Padang Matsirat (BUKAN TEPI PANTAI YER)

Alamat: Kampung Perana, Jalan Kg Yoi, Mukim Ulu Melaka, 07000 Langkawi, Kedah

Jika anda tiba di Airport Langkawi hanya 5-10 minit memandu ke homestay. Manakala dari Jetty Kuah anggaran 15-20 minit memandu. jika nak ke Pantai Chenang anggaran memndu dalam 15 minit.

Sekiranya anda berminat harga sekali dengan kenderaan sila lihat pakej yang disediakan atau jenis kenderaan yang terdapat dalam blog ini.

Untuk tempahan sms/whatsapp detail berikut:-
Nama:
Tarikh:
Jenis package:
Jika kenderaan sila nyatakan lokasi dan masa ambil/hantar kereta:

Sabtu

Langkawi Homestay (Tanpa Package)

HOMESTAY RABIATUL ADAWIYAH - PULAU LANGKAWI


Kemudahan Homestay di Langkawi diberikan kepada sesiapa yang berminat untuk percutian ke langkawi bersama keluarga dan teman2 tersayang dengan harga yang amat berpatutan. 

Kami amat mengalukan kedatangan anda yg mememang nak murah dan jimat tapi tetap selesa..yang nak ada star mcm hotel bukan disini ye. :-)

Lokasi Homestay ni tgh2 pulau..jadi xde pantai ye. lokasi tgh2 yg buat anda senang nk kemana2. penat jalan anda blh balik semula ke homestay.

Homestay ini di sewakan sebuah rumah tanpa berkongsi dengan pemilik, iaitu hanya anda dan keluarga sahaja.


##untuk MUSLIM sahaja



Check In : 2 pm
Check Out: 12 pm










Kemudahan di Homestay:-
** Rumah 2 bilik ada 2 bilik aircond
** Rumah 3 bilik ada 2 bilik aircond dan 1 bilik kipas
** Ruang tamu beserta TV
** Extra Toto
** Dapur dan kelengkapan memasak
** Peti sejuk
** Seterika
Sesiapa yang hanya mahu menyewa homestay sahaja tanpa kenderaan harga dan keterangan adalah seprti berikut:-

  HARGA TANPA PACKAGE
Harga bukan hari Cuti adalah seperti berikut:-
             **Homestay 2 bilik- RM130/malam
             **Homestay 3 bilik-RM150/malam

Harga untuk hari cuti sekolah adalah seperti berikut:-
              **Homestay 2 bilik- RM170/malam
              **Homestay 3 bilik-RM190/malam

HARGA UNTUK CUTI TAHUN BARU CINA
Homestay 3 bilik RM230/mlm
Homestay 2 bilik RM200/mlm




Lokasi Homestay berada di tengah2 Langkawi berdekatan dengan Makam Mahsuri dan Padang Matsirat (BUKAN TEPI PANTAI YER)


Alamat: Kampung Perana, Jalan Kg Yoi, Mukim Ulu Melaka, 07000 Langkawi, Kedah


Jika anda ada GPS lebih mudah. sila taip Jalan Kampung Yoi untuk mudah ke Homestay.


Jika anda tiba di Airport Langkawi hanya 5-10 minit memandu ke homestay. Manakala dari Jetty Kuah anggaran 15-20 minit memandu.


Sekiranya anda berminat harga sekali dengan kenderaan sila lihat pakej yang disediakan atau jenis kenderaan yang terdapat dalam blog ini. Sila klik bahagian labael cuti sekolah, lokasi dan sebagainya untuk mudah cari.
            

langkawi Homestay package (Hari Biasa)


Harga Di bawah adalah untuk package 3 hari/2 malam untuk hari biasa iaitu tiada cuti sekolah atau cuti umum. lokasi homestay sila rujuk/ klik  Di sini

Kenderaan boleh ambil di jetty atau airport (tak de caj yer). Harap nyatakan masa dan lokasi untuk ambil kenderaan sebelum tiba di langkawi

untuk tempahan sila hubungi sila beri detail seperti berikut:

NAMA:
TARIKH:
JENIS PACKAGE:
LOKASI:
MASA AMBIL KERETA:
MASA HANTAR KERETA:

sms/whatsapp Ita 012-4055364
sms Azizi- 013-4208077

call: 10am-5pm

email: eita_3108@yahoo.com (email eita)
viruszzgg@yahoo.com (email azizi)
________________________________

Check In : 2 pm
Check Out: 12 pm

HOMESTAY + MPV PACKAGE


Rm520/package untuk homestay 3 bilik+ MPV 
RM480/package untuk Homestay 2 bilik + MPV

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan kereta sebuah MPV (innova/serena)

Jika nak 3 malam RM780 homestay 3 bilik + MPV

RM720 homestay 2 bilik +MPV

----------------------------------------------------------------------------------------



HOMESTAY + VAN PACKAGE

Rm440/package untuk homestay 3 bilik+ Nissan Vannete 
RM400/package untuk Homestay 2 bilik + Nissan Vannete 

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan sebuah Van Nissan Vannete (max 8 org)

Jika nak 3 malam RM660 homestay 3 bilik + Van

RM600 homestay 2 bilik + Van
--------------------------------------------------------------------------------------------


Homestay + 2 buah iswara/kancil

Rm480/package untuk homestay 3 bilik+ 2 buah iswara/kancil
RM440/package untuk Homestay 2 bilik + 2 buah iswara/kancil

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan 2 buah iawara/kancil

Jika nak 3 malam RM720 homestay 3 bilik + iswara/kancil

RM650 homestay 2 bilik +iswara/kancil
--------------------------------------------------------------------------------------------


HOMESTAY + VIOS/ALTIS PACKAGE

Rm440/package untuk homestay 3 bilik+ vios/Altis
RM400/package untuk Homestay 2 bilik + vios/Altis

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan sebuah kereta vios/sentra (A)

Jika nak 3 malam RM660 homestay 3 bilik + Vios/altis

RM600 homestay 2 bilik vios/altis
-----------------------------------------------------------------------------------------


HOMESTAY + WIRA PACKAGE

Rm400/package untuk homestay 3 bilik+ wira
RM360/package untuk Homestay 2 bilik + wira

Keterangan
2 malam penginapan di Homestay Rabiatul adawiyah
 2 hari (48 jam) penggunaan sebuah kereta wira

Jika nak 3 malam RM600 homestay 3 bilik + wira

RM540 homestay 2 bilik +wira
---------------------------------------------------------------------------------------

## Sila bawa lesen memandu bersama anda. Hanya yang mempunyai lesen memandu sahaja dibenarkan memandu.

TQ :-)

CUTI SEKOLAH-Homestay Package (langkawi)

UNTUK CUTI TAHUN BARU CINA TIADA PACKAGE. HARGA YANG DITAWARKAN SECARA BERASINGAN. SILA KLIK LABEL HOMESTAY TANPA PACKAGE DAN LABEL KERETA SEWA UNTUK HARGA. TERIMA KASIH.


## Di sini saya sediakan package homestay di langkawi untuk cuti sekolah memandang cuti Sekolah 2016 tidak lama lagi. 

## Sila buat perancangan yang lebih awal untuk percutian anda. 


## Homestay hanya untuk MUSLIM sahaja.



untuk tempahan sila hubungi sila beri detail seperti berikut:

NAMA:
TARIKH:
JENIS PACKAGE:
LOKASI AMBIL KERETA:
MASA AMBIL KERETA:
MASA HANTAR KERETA:

terima kasih

________________________________________________________
Kemudahan di Homestay:-
** Rumah 2 bilik ada 2 bilik aircond
** Rumah 3 bilik ada 2 bilik aircond dan 1 bilik kipas
** Ruang tamu beserta TV
** Extra Toto
** Dapur dan kelengkapan memasak
** Peti sejuk
** Seterika

Lokasi Homestay berada di tengah2 Langkawi berdekatan dengan Makam Mahsuri dan Padang Matsirat (BUKAN TEPI PANTAI YER)

Alamat: Kampung Perana, Jalan Kg Yoi, Mukim Ulu Melaka, 07000 Langkawi, Kedah

Jika anda tiba di Airport Langkawi hanya 5-10 minit memandu ke homestay. Manakala dari Jetty Kuah anggaran 15-20 minit memandu.




Check In : 2 pm
Check Out: 12 pm



** 2 malam Penginapan Homestay 3 bilik 
** 2 Hari (max 48 jam) MPV (muat 7-8 org shj) RM750
**Jika 3 mlm RM1120

** 2 malam Penginapan Homestay 2 bilik 
** 2 hari (max 48 jam) MPV (muat 7-8 org shj) RM700
**Jika 3 mlm RM1050

-------------------------------------------------------------------------------




** 2 malam  Homestay 3 bilik 
**2 Hari (max 48 jam) Nissan Vannete(M) (muat 7-8 org shj) RM640
**Jika 3 mlm RM960

** 2 malam Homestay 2 bilik 
**2 hari (max 48 jam)Nissan Vannete(M) (muat 7-8 org shj) RM580
**Jika 3 mlm RM870
----------------------------------------------------------------------------------------


** 2 malam  Homestay 3 bilik 
** 2 hari (max 48 jam) 2 unit iswara/kancil(M) ) RM640
Jika 3 mlm RM960

** 2 malam Homestay 2 bilik +2 Hari (max 48 jam)

**2 unit iswara/kancil(M)  RM580

Jika 3 mlm RM870

---------------------------------------------------------------------------------





** 2 malam  Homestay 2 bilik +2 hari (max 48 jam) Kereta wira RM480


Jika 3 mlm RM720

--------------------------------------------------------------------------------------





Kereta Sewa Pandu Sendiri (Langkawi)

KERETA SEWA DI LANGKAWI- PANDU SENDIRI

**Harga di bawah ni adalah harga untuk cuti sekolah dan Bukan cuti sekolah untuk pada Tahun 2016. Dah boleh buat tempahan awal yer untuk memudahkan perjalan anda di langkawi. 

**Harga kenderaan berdasarkan 1 hari adalah 24 jam. Jika anda datang ke Langkawi 3 hari 2 malam, maka harga adalah untuk 2 hari(48 jam), 4 hari 3 malam (harga kereta di kira 3 hari- 72 jam),begitulah seterusnya.

**Kami menyediakan penghantaran secara percuma ke  jetty Langkawi atau Airport Langkawi. Jika ke tempat lain ada caj pengahantaran.  Sila nyatakan lokasi semasa membuat tempahan beserta masa ambil dan hantar kereta.


Untuk tempahan sila bg detail seperti di bawah:-
NAMA:
TARIKH:
JENIS KERETA:
LOKASI:
MASA AMBIL/HANTAR KERETA:

sms/whatsapp Ita +6012-4055364
sms/whatsapp Azizi- +6013-4208077

Sila buat tempahan segera.... TQ. 



JENIS KERETA: PROTON ISWARA(M)
  HARGA CUTI SEKOLAH: RM70 sehari, 2 hari RM140
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM80 sehari
HARI BIASA: RM50 sehari, 2 hari RM90 


JENIS KERETA: PRODUA KELISA (AUTO)
HARGA CUTI SEKOAH: RM90 sehari, 2 hari RM160
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM100 sehari
HARGA HARI BIASA: RM70 sehari, 2hari RM100 


JENIS KERETA: PROTON WIRA (A/M)
  HARGA CUTI SEKOLAH: RM100 sehari, 2 hari RM180
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM120 sehari
HARGA HARI BIASA: RM70 sehari, 2 hari RM120


JENIS KERETA: PRODUA VIVA (AUTO) 
  CUTI SEKOLAH: RM100 sehari, 2 hari RM180
RAYA CINA: RM120 sehari
 HARI BIASA: RM70 sehari, 2 hari RM120



JENIS KERETA: PRODUA MYVI(AUTO)   
HARGA: 
HARGA CUTI SEKOLAH:  HARGA: 1 hari RM120 , 2 hari RM200
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM140 sehari
HARGA HARI BIASA:RM80 sehari, 2 hari RM140





JENIS KERETA: TOYOTA VIOS (AUTO)  
 HARGA: 
 HARGA CUTI SEKOLAH: RM150 sehari, 2 hari RM260
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM160 sehari
HARGA HARI BIASA: RM90 sehari, 2 hari RM160-




JENIS KERETA:NISSAN SENTRA(AUTO)  
 HARGA: 
 HARGA CUTI SEKOLAH: RM140 sehari, 2 hari RM240
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM150 sehari
HARGA HARI BIASA: RM80 sehari, 2 hari RM140




JENIS KERETA: TOYOTA ALTIS (A)  
HARGA: 
 HARGA CUTI SEKOLAH: RM150 sehari, 2 hari RM260 
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM160 sehari
HARGA HARI BIASA: RM90 sehari, 2hari RM160


JENIS KERETA: TOYOTA INNOVA (MPV-A) 
  HARGA: 
 HARGA CUTI SEKOLAH: RM250 sehari, 2hari RM440
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM280 sehari
HARGA HARI BIASA: RM150 sehari, 2 hari RM240



JENIS VAN: NISSAN VANNETE (8 PAX) - MANUAL
HARGA: 
 HARGA CUTI SEKOLAH: RM160 sehari, 2hari RM280
CUTI RAYA CINA (5-9 FEB 2016): RM180 sehari
HARGA HARI BIASA: RM90 sehari, 2 hari RM160